ORGOFA - ENERGETSKI - TRETMANI

OrgoEnergija

OrgoEnergija je sveobuhvatna energija cijelog našeg univerzuma. Ona je sve što postoji u nama i oko nas. Ona je sve materijalno i nematerijalno na svim nivoima ovog našeg 3D univerzuma. Tom moćnom energijom pokreće se i održava na životu svako živo biće; sve biljke, životinje i sve što postoji na vanjskim materijalnim nivoima i unutarnjim duhovnim nivoima. Ona je ustvari stanje ovog univerzuma koje je samo po sebi nepromjenjivo. Jednostavno rečeno: „Ona je sve u svemu“. 
Ta univerzalna OrgoEnergija manifestirala se na ovom našem dualnom svijetu 3D, kao pozitivno energetsko polje djelovanja i istovremeno kao negativno energetsko polje djelovanja. Tako da svako biće s ovog našeg nivoa postojanja može samo odlučiti na kojem polju djelovanja će proživjeti svoj život u sadašnjoj inkarnaciji.
To je samo osnova koju trebamo znati kako bi mogli razumjeti tokove dualnih nivoa pozitivnog i negativnog pola življenja i djelovanja na našem planetu. Svako živo biće tijekom svog života živi i radi na jednom od tih polja djelovanja. To bi trebalo objasniti tokove svih konfrontacija pozitivnog i negativnog pola, koji su uvijek u nekom disbalansu ili interakciji.
Iz svih tih reakcija proizlaze i jaka energetska polja disbalansa koja se tada u tijelu čovjeka manifestiraju kao bolesti ili tegobe fizičkog ili psihičkog karaktera. To znači da je svaka bolest ili tegoba samo energetski disbalans jednog ili više organa našeg organizma. A zdravlje je ustvari potpuni balans pozitivnog i negativnog pola svih energetskih polja naših organa. Zbog toga je izlječenje jedan vrlo jednostavan proces kod kojeg se balansiraju ta dva energetska pola nekog organa, koji tada gubi svojstva bolesti ili tegoba jer je prešao u stanje potpunog balansa, tj. prešao je u stanje potpunog zdravlja.
U teoriji je sav taj proces vrlo jednostavan i djelotvoran. Postoji, na žalost, samo jedna stavka koja sav taj proces balansiranja može onemogućiti ili oslabiti – to je čovjekovo emotivno i ego stanje vjerovanja.

To bi bile osnove Orgo-Emo-Energetskih istina i njihovo djelovanje, koje možemo koristiti za daljnje izazove otkrivanja idealnog rješenja balansiranja.

OrgoFa Energetski Tretmani

Poslije dugogodišnjeg iskustva s OrgoFa tretmanima izlazimo i na širu pozornicu djelovanja. Tako da nam nešto više informacija o toj interesantnoj temi sada zasigurno neće biti na odmet.

Svakodnevni stres i emotivna previranja prisutni su kod gotovo svakog čovjeka. Ta stanja su svakim danom sve veća, jača i prisutnija, bez obzira primijetimo li mi to ili ne. Izgleda da nam naša budućnost neće biti ništa mirnija niti ugodnija. Bez obzira na svu nam danu naprednu tehniku i tehnologiju kojom vješto i sa zanosom baratamo, naše tijelo nam je postalo gotovo nevažno, puno puta zapostavljeno, ali i nevoljeno. To bi za mnoge ljude mogla biti aktualna istina svakodnevnog života i življenja na ovom prelijepom planetu, a za mnoge je to postao ogroman teret koji nas sputava uživati ljepote sretnog i slobodnog življenja.

OrgoFa Tretmani su bezkontaktna tretiranja univerzalnom energijom, koja nam uvijek stoji na raspolaganju, dakako, ako znamo kako je koristiti. Tom metodom smo u mogučnosti vratiti svoje fizičko, mentalno i emotivno stanje u potpuni balans. Radi se o metodi liječenja na potpuno prirodan način tj. posredstvom energetskog polja iz našeg okružja. Tu se radi na izliječenju našeg cijelokupnog energetskog polja, usklađivanju i balansiranju energetskih kanala svakog organa fizičkog, emotivnog ili psihičkog oblika. To je jedan suptilan pomoćnik,  ne samo tjelesne anomalije izbalansirati več i naš svakodnevan i turbulentan život vratiti u potpuni balans.
Poznato je, da je sve manje ljudi sretno i zadvoljno sa svojim zdravstvenim ali i tjelesnim stanjem. Svakodnevni stres i emotivna previranja su gotovo kod svake osobe aktuelna tema. Ta stanja su svakim danom sve veča, jača i prezentnija, bez obzira da li mi to želimo vidjeti ili ne. Izgleda da nam naša budučnost neče biti ništa mirnija niti ugodnija. Bez bzira na svu nam danu naprednu tehniku i tehnologiju kojom vješto i sa zanosom baratamo, naše tijelo nam je postalo gotovo nevažno, puno puta zapostavljeno ali i ne voljeno. To bi za mnoge ljude mogla biti aktuelna istina svakodnevnog života i življenja na ovoj preljepoj planeti, a za mnoge je to postao ogroman teret koji nas sputava od uživanja ljepota slobodnog življenja.
Da li smo se ikada pitali: Mora li sve to doista biti tako, ili možemo li kojim slučajem to promijeniti?
Dobar početak. Kao poveznica sadašnjeg stanja življenja i onog budučeg mogučeg i ostvarivog ali potpuno drugačijeg od ovog ne tako nam dragog življenja. Život u balansu, sreči, zadovoljstvu, ispunjenosti i zdravlju je uvijek bio ideal, ali za večinu neispunjeni ideal. Možemo li zamisliti, da bi nam sve to bilo moguče ostvariti? Možemo li zamisliti da nam se to več ostvaruje? Nezamislivo…!!!
Da, nezamislivo ali ipak ostvarivo. Ostvarivo kroz primjenu i korištenje danih znanja, pomočnika, primjenom tretmana  ili samotretiranjem, ostvarivo kroz protokole univerzalnog znanja i Orgofa metode. Tako jednostavno a tako moćno, ne tako daleko da nebi bilo ostvarivo. Zbog toga nebi trebali odustati od odluke da se baš sada posvetite ostvarenju tog željenog cilja ili još bolje rečeno, “Ostvarenju tih željenih ciljeva“.

Tijek OrgoFa Tretmana

Tijek OrgoFa tretmana vrlo je jednostavan, jer klijent treba samo slijediti upute terapeuta i dati mu kratke odgovore na pitanja tijekom procesa tretiranja. Tretmani se mogu održavati u ležećem ili sjedećem položaju. Klijent treba donijeti liječničke dijagnoze svih bolesti ili tegoba, jer nam je vrlo važno mišljenje i dijagnoza liječnika ili specijalista. OrgoFa tretmani su beskontaktni i ne koriste se nikakvi uređaji ili lijekovi. OrgoFa energetski tretmani su isključivo energetskog karaktera jer, u svojoj biti, sve je samo energija i njeno balansiranje u nama ili u našem okružju. Tako da tu nema granica niti limita koje tegobe ili bolesti se tretira, koje je klijent starosne dobi i u kojem stupnju je ta tegoba. Najviši cilj nam je svaki život opet vratiti u potpuni balans.

OrgoFa sistem

Individualni tretmani moćnom energijom univerzuma su tretmani budućnosti, koje mi već vrlo uspješno primjenjujemo. Danas ih koristimo posredstvom OrgoFa – sistema tretmana, koji nam omogućuje vraćanje našeg fizičkog, mentalnog i emotivnog sklopa u potpuni balans. To je vrlo suptilna beskontaktna tehnika energetskog tretiranja koja ima svoj specifičan način djelovanja, koristi biološke signale određenih organa ili dijelova tijela, šalje im povratne signale i pri tom bio-energetskom djelovanju dovodi ih u stanje potpune ravnoteže. Naš OrgoFa sistem djelovanja koristi isključivo energetska i bioenergetska polja djelovanja iz okružja, kroz koja posredstvom stručno educiranih pomoćnika vrlo moćno djeluje na iscjeljenje energetskog i bio polja tretirane osobe.

Postoji samo jedna mogućnost uvjeriti se u moć i djelotvornost ove nadasve suptilne  tehnike.

Dobro je znati:

OrgoFa – sistem i samoiscjeljenje mogući su isključivo ukoliko se klijent odluči aktivno (su)djelovati u cijelom procesu tretiranja.
Njegova zadaća je:

  1. Tijekom tretiranja slijediti upute terapeuta, opustiti se i ne baviti se misaonim procesima svakodnevnog života.
  2. Tijekom trajanja OrgoFa tretmana potrebno je slušati i osjećati potrebe svog tijela, osjećati ljubav prema sebi i svome tijelu.
  3. Ukoliko želite dugoročno održati rezultate koje ste postigli OrgoFa tretmanima, potrebno je slijediti preporuke naših terapeuta koje se uglavnom odnose na promjene u prehrani, tjelovježbi i postepenoj promjeni stila života koji je i doveo do disbalansa i bolesti.

OrgoFa sistem nam omogućuje vratiti u potpuni balans sve ono što nam je teret na svim nivoima fizičkog, psihičkog, emotivnog i duhovnog postojanja. Samo ako smo odlučili to promijeniti i spremni unijeti nove promjene u svoj život, te živjeti sretno i zadovoljno u novom idealnom stanju potpune ravnoteže.  

OrgoFa sistem tretmana nije zamjena za stručno medicinsko liječenje i ne daje nikakva dijagnostička mišljenja medicinskih stručnjaka. Mi smo samo jedan pomoćnik u procesu vraćanja tijela u potpunu ravnotežu. 

Naš educirani stručni tim OrgoFa sistema voljan je s razumijevanjem vas poslušati i ponuditi vam najefikasniju mogućnost energetskog djelovanja, kroz naše suptilne metode tretiranja i vraćanja vašeg organizma u stanje potpunog balansa.  

OrgoFa sistem energetskog djelovanja i njegov stručni tim bit će Vam na usluzi i pomoći sve do potpunog izlječenja vašeg fizičkog, emotivnog i mentalnog sklopa i povratka u potpuni balans.

OrgoFa energetski tretmani na daljinu

OrgoFa energetski tretmani na daljinu su samo još jedan vid sve te moći univerzalne energije proslijediti ciljano kroz eter na daljinu, sve do određene osobe i tako je beskontaktno tretirati. Tu se sav taj proces balansiranja organa provodi posredstvom duša koje su u stalnom unutarnjem suptilnom kontaktu i dogovorno odrađuju sav taj proces balansiranja. Taj proces je vrlo suptilan i zbog toga se vrlo malo terapeuta bavi tim vidom energetskih tretmana na daljinu.
Samo ako smo kao terapeut spremni djelovati u božanskoj ljubavi i to činiti iz potpunog balansa, tada je uspjeh tretiranja uspješan.

ŽELIM LI: