, ,

Voda

Uvodna rijeć

Da li smo se ikada pitali? Zašto imamo najviše vode u našem tijelu, na zemlji, moru, u svim biljkama, u svim proizvodima? Da, ona je nosilac i osnova svega života na našem planetu.

Voda je izvor našeg zdravlja, lijek, hrana, a ne samo to, već i mnogo mnogo više. Voda je osnova za naš život i egzistenciju našeg metabolizma i za besprijekoran rad svih naših organa. Kroz vodu dobivamo enormnu energiju. Voda živi, misli i prenosi misli i poruke. Vodu možemo programirati. Voda je život.

voda i Zeolit

 SAV TRUD ČITANJA,TEK SE TADA ISPLATI, KADA PROĆITANO I PRIMIJENIMO

KAKOVU TO VODU PIJETE? GOTOVO MOGU JAMČITI DA PIJETE ZAGAĐENU VODU

Činjenica da je 70% našeg tijela sačinjeno od vode, jedan je od razloga zbog čega bismo trebali piti najbistriju, najčišću i najzdraviju vodu na svijetu. Sjećate li se sata biologije? Zapanjujuća činjenica, koju smo naučili još u osnovnoj školi, jest da je ljudsko tijelo oko 70% voda – voda koja se mora zamijeniti svakih pet do deset dana. To je točno. Jednostavno, morate imati običnu vodu da biste preživjeli. Voda podržava sve funkcije tijela – svaki proces koji pretvara hranu u krv, kosti i mišiće. Ona podmazuje sve organe i tkivo, regulira temperaturu, rastvara otpadne tvari u organizmu, ispire otrove.

Što je „čista“ voda? Postoji mnogo slobodnih interpretacija, a najjednostavnija je: voda je H2O – dva djela vodika i jedan dio kisika. I to je to, ništa više, bez dodatnih čestica, bez kemikalija, bez minerala i bez bakterija ili drugih zagađivača.

ZDRAV RAZUM KAŽE DA KVALITETA VODE KOJU PIJETE MOŽE RADIKALNO UTJECATI NA VAŠE ZDRAVLJE. UPRAVO ZATO JE OD ŽIVOTNE VAŽNOSTI PITI SAMO NAJČIŠĆU VODU

PIJTE VODU SAVKODNEVNO NA PRAZAN ŽELUDAC.

U Japanu je navika piti vodu odmah nakon buđenja. I naučni testovi su uvidjeli prednost te tehnike. Liječenje vodom daje rezultate za „stare“ i ozbiljne bolesti kao i za „nova“ moderna oboljenja. Voda je priznata kao 100% efikasna za liječenje mnogih bolesti: glavobolja, bolovi u tijelu, artritis, visoki otkucaji srca, epilepsija, masnoća u krvi, bronhitis, astma, TB, meningitis, bolesti bubrega i mokraćnih organa, povraćanje, zatvor, sve bolesti očiju, bolesti materice, rak i menstrualni poremećaji, bolesti uha, grla, i nosa. Lista je još daleko veća i svakodnevno se dolazi do novih saznanja o kojima možete više saznati na našem portalu.

 

Kada razmislimo kolika količina vode nas okružuje u svim mogućim oblicima i na gotovo svim mjestima a da toga više nismo svjesni. Zašto? Zato jer je to nešto sasvim normalno, sasvim svakodnevno, ništa uznemirujuće, jednostavno voda je tu i to je to. Ali, da je nema samo jedan dan ! Što bi se desilo? A što bi bilo da je nema tjedan dana. O tome ne želimo ni pomisliti. Da, tek tada bi shvatili da je voda život. Nešto što bi trebali svakodnevno čuvati, paziti, održavati i voljeti. Ako mi ne vjerujete, napravite mali test na sebi samima…….!!! 
Sada me sasvim sigurno razumijete.

Još nešto vrlo važno: Na našim radionicama dobivamo i fundirana znanja: „Kako živjeti samo na vodi“
0 Kommentare

Dein Kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.