bolje vid bez naucale
,

Bez naočala

Zašto ih nosimo i kako ih možemo maknuti.
ODBACITE NAOČALE !!! To je vrlo hrabra misao i izreka, no koliko nas je to i pokušalo? Postoje toliko mnogo raznolikih sistema za rješavanje ovisnosti o naočalama. U opticaju imamo na desetke vrlo dobrih knjiga sa detaljno opisanim, vježbama i pomagalima za siguran uspjeh. Za one koji se ne mogu odlučiti samoinicijativno poduzeti prve korake, nude se i grupni tečajevi za savladavanje same tehnike i vježbi za poboljšavanje vida. Sada imate priliku sami pokušati, vlastitim snagama, voljom i ustrajnošću raditi vrlo jednostavne vježbe za odbacivanja naočala. Ovaj vid tretmana je vrlo djelotvoran i uspješan, gdije vi sami odlučujete o svom napretku, brzini dolaska do željenog cilja i konačnom uspjehu. Možete sa sigurnošću reći (i dokazati) da ste se sami izliječili. Mogu vam reći to je divan osjećaj, koji u vama budi želju za još većim i novim uspjesima.
Postoji mogućnost posjetiti radionice za skidanje dioptrija. Pogledajte na ovom portalu!

Ovom prilikom želim opisati moja iskustva sa Rester naočalama i prije njih. Desetljećima sam nosio naočale. Svakih par godina sam morao kupovati nove naočale sa još jačim dioptrijama i novim okvirima, što je sigurno svima poznata boljka. S vremenom se optičarska industrija toliko obogatila i diktira kada, koliko, zašto i koje naočale moramo nositi i kupovati. Kulminacija mojeg posjedovanja najosnovnijih optičkih pomagala je bila: Dva para naočala za čitanje knjiga i novina (jedne sam uvijek tražio sa onim drugim parom, koje su mi najčešće visjele oko vrata), za kompjuter sam morao uzeti (kupiti) tzv. bifokalne naočale kojima sam mogao istovremeno raditi na PC-u i gledati u daljinu tj. TV. Za vožnju automobilom dolaze također bifokalne ali sa specijalnom anti-refleksijom i emulzijom zatamnjivanja za vrijeme noćne vožnje. Za sunce imamo istu priču, ali sada sa tamnim staklima, UV zaštitom i svim ugodnostima gigantske optičarske industrije. Sa sloganom ”Nije obavezno, ali za vašu sigurnost i imidž”). Svakih nekoliko godina ili ranije dobivate velikodušni poziv vašeg dragog optičara za besplatni preventivni pregled očiju (na kojem se redovito ispostavi da vaš vid nije baš na zavidnom nivou, no vi ste na pravom mjestu i u sigurnim rukama). Svih tih godina sam bio sretan i zahvalan da imam tako dobrog i brižnog optičara, koji se brine za moje okice !!!

Odlučio sam pročitati sve o skidanju dioptrija i to učinio. Sa svim tim znanjem i ljubavlju prema svojim očima odlučio sam to i isprobati. Nakon 10 dana sam već sasvim normalno mogao sve čitati i gledati bez pomoći optičarskih naočala. Ujedno sam maknuo i sve sunčane naočale.
U tom sistemu vježbi kao prelazni pomoćnik koriste se Raster naočale. One se koriste kao zamjena za sve dioptrijske naočale (za čitanje, gledanje tv, gledanje u daljinu, ili kao sunčane naočale). Poslije nekoliko minuta prilagodbe mogao sam bez poteškoća koristiti Raster naočale kao zamjenske za sve moje gore navedene optičke produkte, (koje sam lijepo zamotao i nježno bacio u smeće, što nikada nisam zažalio).

Raster naočale pomažu kod: kratkovidnosti, dalekovidnosti, astigmatizma, staračke dalekovidnosti, hiper-osjetljivosti na svjetlo, kao prevencija, kod glavobolja uzrokovanih dugim radom na PC-u, kao sunčane naočale, a i kao super zaštita od optičarskih mega zasljepljujućih reklama, koje više nemaju nikakovog utjecaja na mene i moj vid.

Kao posljednje; Raster naočale nemaju nikakvih štetnih posljedica za naše oči i organizam, možemo ih koristiti doživotno i gotovo ništa ne koštaju. Jedino ih ne smijemo koristiti za vožnju automobilom ili bilo kojim vozilom.

Važne vježbe: Stare (tajne) tibetanske vježbe tijela, koje su vrlo važne za naše oči, tijelo, duh i pomlađivanje. Vrlo dobro ih je koristiti,
Ako želite dobro svome tijelu, tada trebate „SAMI“ to činiti svome tijelu i ono će vam vratiti zdravljem vitalnošću i osjećajem potpune sreće.

Ako želite vratiti svoj vid u potpunu funkcionalnost, prijavite se na naše radionice skidanja dioptrije.

Kliknite za prijavu na radionice: „Skidanje dioptrija“

0 Kommentare

Dein Kommentar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Schreibe einen Kommentar

Deine E-Mail-Adresse wird nicht veröffentlicht.